Smartlog v3 » Om livet » Pallerammer i plast
Opret egen blog | Næste blog »

Om livet

Betragtninger om livet

Pallerammer i plast

6. Dec 2017 10:04, Fynboen

Pallerammer i plast er et emballagesystem, som er anerkendt for sine mange store fordele. Med en palleramme i plast opfylder man de strenge krav til hygiejneforhold, håndtering under vareproduktion samt opbevaring og transport, eksempelvis i forbindelse med produkter med særlige krav såsom kosmetik, medicin og mange former for fødevarer. Pallerammerne fungerer som en god investering for hele min virksomhed da de, som resultatet af særdeles god kvalitet, kan genbruges i op til ti år, tilmed er udgiften på pallerammer lav. Dermed kan det varmt anbefales at investere i pallerammer fra Dansk Transportemballage.

Hos Dansk transportemballage forhandles der to forskellige slags pallerammer, som begge kan fås med grå med sorte sammenføjninger. Tilmed får du valget mellem standard eller forstærkede pallerammer, som har en individuel højde på 40 cm og EUR-paller som måler en længde på 60 eller 120 cm, pallerammerne kan også købes i forskellige farver, hvilket er praktisk når man skal have et overblik over indholdet. 

De to modeller Eurofold og Euroframe har to forskellige egenskaber således at du kan vælge den, som passer til dit formål. Eurofold er sammenfoldelige og Euroframe er adskillelige. Når dine pallerammer ikke er i brug kan du afhængigt pallerammens type folde dem sammen, hvorved de ikke vil optage unødvendig plads. Dermed kan du nemt bruge al din lagerplads optimalt, uden unødvendigt at optage en masse plads, dette har været et problem i mit firma, som vi nu har fået løst efter at have handles med DTE. Du vil sikre en god og stabil opmagasinering, når du anvender pallerammer fra DTE. Pallerammerne kan fordelagtigt anvendes på værksteder, fabrikker og andre på industrielle arbejdspladser.

Pallerammer i plast kan som sagt nemt bruges i op til ti år - Dette skyldes særligt deres konstruktion i plast, som kan modstå større påvirkninger fra stød og slag ved eventuel transport. Endvidere kan pallerammerne modstå både ekstremt lave og høje temperaturer. Der kan tilkøbes skilleplader, i forskellige størrelser, som kan anvendes til opdeling af de produkter, som placeres inde i pallerammerne.

Der forhandles både pallerammer til erhverv samt til privat brug, da disse kan være fordelagtige i flere forskellige sammenhæng. Hvis du ønsker, at have styr på dit indhold under enhver form for transport eller opbevaring, så er DTE's pallerammer i plast fra en optimal løsning til formålet.

Relaterede