Smartlog v3 » Om livet » I sportens ånd
Opret egen blog | Næste blog »

Om livet

Betragtninger om livet

I sportens ånd

20. Feb 2012 10:14, Fynboen

Fra Philadelphia - Du hører om nogen, og hvor imponerende han er som person, solid og alt det der.
Det skal være bare et godt show for kameraerne, ikke sandt? Ingen er for godt til at være sandt, indtil du taler med Chris Paul.
Masser af historier om sportens stjerner.
Men Chris Paul er noget af en stjerne.

Clippers ser masser at kritik på filmen af ​​deres tab til Cleveland.
Coach river Clippers efter 99-92 tab til Cavaliers.
Mo Williams skade sig selv og Clippers er egoistiske.
Kenyon Martin gør solid debut med Clippers.
Clippers, har Vinny Del Negro tager dette tab personligt.


Chris Paul har det, hvad der skal til for at giver nogen så meget for at have en sådan indvirkning på dem der er omkring ham.

Det er én ting at føle kulderystelser, mens du ser de Clippers forberede en peewee eller razzle og bare det at han blænde på alle på banen. Det er noget helt andet end at blive flyttet og føle, hvad hans træner og holdkammerater har sagt hele tiden: Han er speciel.

Han talte om nationalsang, da vi mødes for første gang. Han begynder hvert spil på samme måde, hånden på hjertet og hovedet bøjet.

"Jeg siger en bøn - og jeg har aldrig fortalt nogen om det før - men det er sådan jeg gør: jeg begynde med at takke Gud for at bringe vores hold her sikkert; deres hold så godt.

"Og jeg siger til Gud," Jeg ved, du kender i forvejen, hvem vinderen er, men jeg beder om, at du vil lade det være os. "

"Jeg takker ham for hele min familie derhjemme, mine bedsteforældre, tanter, onkler, fætre og kusiner, venner, og jeg takker ham for mine forældre, bror, kone og søn.

"Så siger jeg, Herre, jeg vil gerne takke jer for Papa Chili og min bedstemor Rachel. Jeg ved, de er i himlen smilende ned på mig." Det er sådan jeg afslutte bøn hver gang. "

Tidligt i sin karriere har han ville holde et lamineret billede af sin bedstefar Papa Chili i hans hænder under nationalsangen. Nu er det nok bare at holde ham kær i hans hjerte.

"De fleste børn har en holdkammerat, der kunne være deres bedste ven," siger han, "men det var min far. Han var den første sorte mand til at åbne en tankstation i North Carolina."

Paul arbejdede hver sommer i Nathaniel Jones 'garage, proklamerer stolt, "jeg kan skifte olie. Jeg kan rotere dine dæk. Jeg kender biler."
Når Paulus havde et kamp, ville hans bedstefar lukke garagen tidligt.
"Han lærte mig så mange værdier," siger Paulus. "Jeg har altid huske ham sige, at han ikke kunne arbejde for nogen, han ejede garagen På den måde kunne han forlade bordet, når han ville..
"Og jeg vidste bare, han ville være der på mit spil i hans lyseblå top, mørke blå bund, 'Jones Chevron' på hans bryst, snavsede hænder og beskidte negle," siger han. "Og hepper for mig."
Når Paulus underskrevet sin hensigtserklæring om at spille for Wake Forest, det var hans Papa, der tog Wake Forest baseball cap fra hans eget hoved for at give det til hans barnebarn.
Den næste nat, hans Papa blev myrdet.

Hans hænder var bundet, tape satte over hans mund, og han var blevet slået ihjel af fem unge svingende rør.

"Jeg var så vred," siger Paulus, "og i lang tid. Her er jeg en ledende i high school, det er den bedste tid i mit liv og min bedstefar er en del af grunden.