Smartlog v3 » Om livet » Børnetøj
Opret egen blog | Næste blog »

Om livet

Betragtninger om livet

Børnetøj

31. Jan 2012 11:53, Fynboen

Børnetøj til fest.
Det er ikke børn der finder på at de skal have fint tøj på når de skal til fest, for hvis det stod til børnene behøvede de ikke at skulle tage noget specielt på, de vil jo bare lege og spise en masse dejlig mad, så hvis de nu havde noget meget fin tøj på og kom til at spilde, ville de helt sikkert få skæld ud. Nej børnetøj behøver ikke være over fin de har det godt med at kunne lege og tumle uden at få høre får det. Selvom børn skal til fest behøver man jo ikke at give dem børnetøj som man ikke kan lege i. Der findes masser af flot børnetøj, så man behøver ikke at købe noget ekstra fin tøj til dem, det er de rimelig ligeglade med, bare de kan lege frit i deres børnetøj uden at få skæld ud over at de kravler rundt. Med alt det farverig børnetøj der findes er der intet problem i at finde noget fest tøj til de små.

Når junior selv vil.
Der kommer et tidspunkt hvor de små bliver så store at de selv vil det hele, det gælder også selv at tage tøj på, der er det vigtig at man er forberedt og har købt noget børnetøj de selv kan tage på og af. Ikke kun for deres skyld men også for at det ikke skal tage hele dagen at få tøj på, der er noget børnetøj som er nemmere at tage på end andet, nogle knapper er ikke rigtig knapper men en anden type, og det er ikke alle slags som er børnevenlig. Det er dejligt at de selv begynder bare man er forberedt på det, det er også en god ide at tage dem med til at vælge, men kun begrænset ikke mere end to par at vælge imellem, mere kan de små ikke overskue. Læg tøjet frem om aften så det er klar og lige til at hoppe i, det bliver kun nemmere med tiden.

Børnetøj til skolebarnet.
Lige pludselig er dit lille barn ikke så lille mere, så er det tid til skole og mange ting forandre sig. Ikke mindst børnetøjet, det bliver knap så meget børnetøj mere men tøj. Der kommer nogle ønsker fra barnet om hvad det skal være for noget tøj, der bliver noget mode oppe skolen som alle gerne vil være med til, så syntes de at de er seje. Der er stor forskel på tøjet, om barnet går i børnehave eller i skole, i børnehaven leger de bare og tænker ikke over deres børnetøj, men i skolen lægger de mærke til de andres seje tøjstil, så der kommer nogle udfordringer omkring børnetøj.

Relaterede